Jump to content


kuminda

Member Since 12 Nov 2017
Offline Last Active Nov 12 2017 05:15 PM

About Me

Alegerea felurilor de mancare, conform etichetei
Nu este suficient sa Intindeti tabelul dupa reguli, este de asemenea necesar sa alegeti corect tacamurile. O masa decorata fara gust pare destul de ridicola. Recent, gospodinele cumpara seturi de vase cu stilistica finita, iar seturile de mese luminarc castiga popularitate. Firma franceza produce o vesela de o calitate destul de Inalta, care nu bate si are o rezistenta extrema la schimbarile de temperatura.
Tacamuri luminarc - alegerea celor mai multe gospodine, deoarece este facuta din materiale ecologice, iar in cazurile rare de spargere, taieturile din resturi sunt practic excluse. In plus, astfel de seturi sunt complet stilizate si pentru a le servi va fi suficient pentru a ridica o fata de masa si servetele pentru ea, iar masa va arata mai mult decat apetisanta.
 
Setul de feluri de mancare luminarc contine deja tot ceea ce este necesar pentru servire.
 
Reguli de conduita
Nu uitati ca cutitul si furculita au functii putin diferite. Cutitul este destinat sa mentina mancarea pe furculita. Nu mancati cu un cutit sau nu schimbati instrumentele In locuri. Conform regulilor, este necesar sa taiati o bucata de antena si sa o utilizati imediat, altfel vasul se poate raci si Isi poate pierde calitatile gustului. O bucata de paine nu musca, ci ciupesc bucati mici.
 
Daca masa are furci si cutite mai mici decat de obicei, ele sunt destinate pentru pesti. Apropo, nu este obisnuit sa o taiati cu un cutit, iar scopul sau este de a separa oasele de peste.
Supa este mancata, scotandu-se cu o lingura de la tine, ca sa nu se murdareasca. Mananca-l de la varful lingurii si mananca, Inclinand farfuria departe de tine.
Pentru a face un sandvis, ar trebui sa puneti toate ingredientele In farfuria dvs. din vasul general. Mananca sandwich-uri cu furculita si cutit. Tortul si prajiturile nu trebuie, de asemenea, luate manual. Daca un fel de mancare este trecut Intr-un cerc, mai Intai trebuie sa-l oferiti vecinului dvs. si apoi sa-l puneti In farfurie.
Dupa ce toate regulile au fost studiate, puteti cumpara In siguranta un set de tacamuri si puteti invita oaspetii scumpi la cina dvs.
 


Community Stats


  • Group Members
  • Active Posts 0
  • Profile Views 1,426
  • Member Title Newbie
  • Age Age Unknown
  • Birthday Birthday Unknown
  • Gender
    Male Male

0 Neutral

User Tools

Latest Visitors

No latest visitors to show